21 ago 2009

IX jornades rurals de rehabilitació i convivencia al maset del Potro del 14 al 28 d'agost (Alcoi)

Amigues i amics, com cada agost la col·lectivitat rural propera a Alcoi (València) "maset del Potro" convoca unes jornades de treball i convivència.
potro.jpeg
El Potro és un projecte col·lectiu en la línia de l'autogestió i la vida comunitària en el camp. Enguany ens agradaria fer moltes coses però farem les que puguem, com tots els anys.
Les faenes que ens agradaria realitzar són:

* Fer la forja de la planta d'enmig de la casa


* Canvi d'una biga de la cuina.


* Anivellar i posar paviment a la cuina-forn.


* Restaurar la casa de ferramentes i construir un taller mecànic.


* Fer una escala i acondicionar l'espai de l'entrada.


* Posar una claraboia al sostre.


* Fer una cuina de llenya.


* Concert sorpresa.


A més a més hi haurà tallers de:

* Mecànica rural (manteniment de serra de cadena, desbrossadora i matacultor).


* Soldadura de tubs de coure (per fer el calentador d'aigua solar).


* Espart (opcional).


* També tindrem com a convidat, el dia 25, al professor Daniel Climent per a que ens done una xerrada o taller sobre etnobotànica, per a conèixer la història de l'ús que li hem donat a les nostres plantes.


Si t'abellix posa't en contacte amb nosaltres per a fer-nos una idea de la gent que serem i poder organitzar-nos millor:
Jordi 626 998 891
Andrés 639 086 938

Porta't estoreta i sac de dormir, tenda de campanya per si som molta gent, ganes de compartir i l'art que portes dins, instruments o algun taller que pugues oferir.

En funció de la gent que siguem ens autogestionarem i ens organitzarem per anar a reciclar i comprar.

Per a poder aplegar fins al mas s'ha d'entrar dins d'Alcoi i preguntar o seguir les indicacions per a pujar al Preventori per la carretera de la piscina municipal. Una vegada fora d'Alcoi, abans del Preventori, trobarem a la carretera una curva de 360º i al costat un espai per a deixar el cotxe. Haurem arribat al principi d'una senda que va cap al barranc del Cint i en 15 min. aplegarem al maset.

Per últim fer-vos saber que tota l'ajuda que vulgueu o pogueu fer-nos arribar per a les jornades és ben rebuda i que, en part, l'abast de les reformes estarà condicionat pel fons econòmic que entre tots i totes aconseguim. Per això vos fem arribar el nostre compte bancari: 2100-5042-39-0100039391

Salut i gràcies a totes i tots.

Vos esperem al Potro!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario