12 ago 2008

PAYA i l'ajuntament de Mislata.


La fábrica de papel de Mislata logra un permiso ambiental que evita su traslado
A la paperera PAYA, l'any passat se li va atorgar una llicència des de l'ajuntament de Mislata per a adequar-se als límits de la llei mitjançant unes obres d'adequació que, des de fa anys, han dut a l'empresa a construir un port per a camions de més de 3.500 kg, que han de travessar tot el nucli urbà del poble i creuar-se ambdós carrils de la carretera principal, que uneix Mislata amb Quart de Poblet i ambdós marges del nou llit del Túria, artèries principals de circulació de València i rodalies. Un ala nova la zona oest de les seues instal·lacions per a, suposadament, reparar la seua façana. I una instal·lació subterrània, en la qual han de situar la famosa caldera que porta de cap al veïnat de la zona per qüestió de sorolls, olors pudentes, sensació de perill constant i la brutícia que llança la ximenera en forma de flocs de cendra negra.

Després de l'aprovació d'aquesta llicència amb els vots del PP-SOE, que dota a l'empresa de la seguretat que continuarà en el poble, ara els polítics de torn s'omplen la boca amb la seua voluntat que la paperera desaparega del nucli urbà, com bons manipuladors que són, aquestos Grima, llengua de serp, encara tenen la cara d'intentar fer-nos creure en les seues paraules, sense tenir en compte que els fets són evidents, i olora a verd en la penombra.

També ens volen fer creure que el dia que es vaja PAYA, si és que arriba, el consistori destinarà el sòl a zona verda. Tenint en compte la pressió fiscal que han carregat sobre la població, la falta de recursos, l'endeutament del poble, i l'especulació immobiliària que hem patit, dubtem seriosament que aqueix sòl no acabe sent víctima de la rajola i de la salvatge construcció que assola el territori valencià.


Ens pissen damunt i diuen que plou.

Pedro P.

No hay comentarios:

Publicar un comentario