31 ago 2008

Barcelona. Identificacions després de la manifestació per la llibertat de Amadeu Casellas

El dissabte 30 d’agost, hem sigut identificades 14 persones acusades de fer les pintades i causar danys materials durant la manifestació solidaria amb l’Amadeu Casellas. La part graciosa de l’història es que estàvem al forat de la vergonya mitja hora després de que es desconvoqués la protesta i han identificat gent que ni tan sols havia assistit a la manifestació.

Cap a les 20,15h dues furgones dels mossos d’esquadra han aparegut al forat i d’elles han baixat uns quinze mossos. Durant més de mitja hora ens han retingut acusant-nos de fer pintades i causar danys sense cap mena de prova. Ens han fet fotos des de les furgones amb els seus propis móbils i s’han negat a identificar-se, fins que tan sols el mando a cedit a l’insistència i ha donat el seu número.

Sembla que hi havia gent sorpresa per la suavitat amb la que ha transcorregut la manifestació, mitja hora després ens han recordat que sempre hi ha repressió. Els veïns del forat miràven amb sorpresa i curiositat, “a qui li haurà tocat avui?”

No hay comentarios:

Publicar un comentario