28 abr 2009

Jornada de protestes a l'ensenyament contra Font de Mora i contra Bolonya

Bel Zaballa

El país viu avui dimarts 28 una intensa jornada en l'àmbit educatiu, amb protestes que abasten des de l'ensenyament dels més xiquets fins a l'universitari.

Els centres educatius valencians són cridats avui a fer vaga contra la gestió educativa del conseller Alejandro Font de Mora i, a més, la Plataforma per l'Ensenyament Públic ha convocat manifestacions a les set del vespre a Alacant, Castelló i València.

A més, a Barcelona la Coordinadora d'Assemblees d'Estudiants ha convocat una manifestació a les sis de la tarda contra el pla Bolonya i en el marc d'una jornada d'acció global contra l'Europa del capital, amb motiu de la cimera que comença avui a Lovaina (Bèlgica) entre els ministres d'Educació dels estats que integren l'Espai Europeu d'Educació Superior.

Finalment, també contra Bolonya i sota el lema "Per un ensenyament públic i de qualitat", el SEPC es manifesta aquest vespre a València, juntament amb la Plataforma per l'Ensenyament Públic, i demà ho farà a Barcelona.

Per demà el professorat no universitari de les comarques gironines ha convocat concentracions davant dels ajuntaments d'alguns poblacions "per tal de manifestar el rebuig contra la LEC i per expressar el nostre suport a una escola pública de qualitat".

No hay comentarios:

Publicar un comentario