28 abr 2009

[Gandia] Ataque fascista en sede grupo LGTB

La sede de una organizacion LGTB en Gandia (Valencia) fue atacada por grupo Nazi. Noticia:

Sede de movimiento LGTB en Gandia atacada

La sede del grupo Col-lectiu de Lesbianes Gais,Transsexuals i Bisexuals de la Safor (CLGS), que esta en Gandia (Valencia) fue atacada por grupos Nazis.

Se realizaron pintadas fascistas en la fachada del colectivo, se tapo la bandera arcoiris y se rompio el cristal de la puerta de acceso.

Web del CLGS : http://www.clgs.es/

---Nota del CLGS---

Nou atac homofob i feixista contra la nostra seu

Durant aquest cap de setmana, una vegada més, el Casal de la Diverstitat que és la Seu del Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de la Safor ha sigut víctima d'un atac homofob i feixista.

Durant la nit del divendres al dissabte 25 d'abril la seu de CLGS ha patit un atac en el que han trencat cristalls, han fet diverses pintades a la porta (una esvàstica i el signe 88) ens han ratllat el cartell de "Casal de la Diversitat" fins a tapar-lo i han dibuixat una mireta fen clara al·lusió a que estem entre els seus "objectius".

Des de CLGS estem farts ja d'agressions contra la nostra seu, que no fan més que demostrar l'homofobia que existeix a la nostra societat. Fa uns dies CLGS presentava un estudi fet entre els alumnes dels IES de Gandia en el que es mostraven dades molt rellevants com que 1 de cada 3 alumnes LGTB havia sigut víctima d'agressions per aquest motiu.

Per això des de CLGS fem una crida a tots els sectors socials i polítics per a que es posicionen publicament i no toleren cap tipus d'agressions per qualsevol motiu, tampoc per l'orientació o identitat sexual de les persones.

Per a Carlos Carrillo, coordinador General de CLGS, aquestes agression feixistes i homofòbiques no fan més que justificar tota la tasca que estem fent des del Col·lectiu en lluita contra l'homofòbia i la transfòbia, com per exemple el programa que portem endavant anomenat "Educant per a la ciutadania, Educant contra la discriminació" que preten previndre comportaments com aquestos, fent una ciutadania més tolerant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario