24 sept 2008

Pintades a Mislata que fan risa

A la eixida del gimnàs Olympia2000 de Mislata podem trobar, a més de ciclats amb els seus tatoos d'estil Maori i sense samarreta, tot unflats; unes afirmacions de gent que pretén ésser nazi.

WIIT power amb el simbol de l'esvàstica. Encara no entenem el que vol expresar el artista que n'ha fet aquesta joia de l'art nacional-socialista al poble. Potser que jugue massa a la consola WII, o que no tinga ni idea d'alló que escriu, o tal volta siga un d'aquestos que és tan espaÑol que escriu l'angles com sona, que "para eso somos espaÑoles, ¿no?"

Encara ens estem parint la caja amb el moniato que hi ha escrit açó a la paret del gimnàs, ja que la següent, que és al costat no té delicte ni res, el poeta que descriu la situació de espaÑa amb una oda al tio Paco, no és curta res i proclama la mort per als Negres i els Moros, com un bon espaÑol, sense usar-hi la H, ja que ací escrivim com sona, i si sona ABIA, doncs que li foten a la llengua de l'imperI.

Només falta acomiadar-nos de Mario i de Chus, que signen la millor mostra del
nivell intel·lectual del amics del tio Paco al poble. Tot un orgull per a la nacIó.




Propossem des d'ací apadrinar- ne un jove feixista i donar-li classes de ortografia bàsica de castellà, per tal de que puga escriure bé el seu idioma, i si fa no fa, potser que aprengui a llegir-lo i s'adone de les tonteries que escriu i que pensa. Que diuen per ahi que el feixisme es cura llegint i viatjant. I aquestos, de llegir, res de res.

Que no serveixen ni per a fatxes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario