24 sept 2008

Condemna a les 8 persones jutjades en defensa de Collserola

El jutjat número 3 d'Esplugues de Llobregat ha fet pública la sentència del judici celebrat el passat 9 de setembre contra 8 persones que van aturar les obres del pla Caufec el passat mes de maig.

Condemna a pagar tres euros durant 45 dies per una falta de desobediència a cada una de les 8 persones. Aquestes ja van fer pública la seva negativa a pagar la pena-multa i si no són embargades haurien de complir una responsabilitat personal subsidiària de restricció de llibertat per la meitat dels dies de la condemna. Cal dir que la petició fiscal era de 40 dies i el jutge titular del número 3 ha augmentat la condemna saltant-se el principi acusatori, de primer de carrera de Dret Penal.

De la resta de càrrecs han estat absoltes, però també les condemna a pagar solidàriament una responsabilitat civil que es determinarà en execució de la sentència i que serà com a màxim de 44.000 euros. També les condemna a pagar les costes del judici.

Encara no s'han fet valoracions de la sentència però pot ser que s'interposi recurs d'apel·lació.

Avui té lloc un altre judici contra 4 persones i el proper dimarts 30 tindrà lloc el judici a 23 persones més per les accions del maig passat en que 35 persones van aturar les obres del pla Caufec durant el matí de 3 dies.

Es convida a tothom a dinar al carrer el mateix dia (el judici serà llarg) i a fer tot allò que es cregui convenient per difondre i denunciar la persecució policial i judicial que pateixen les persones que defensen Collserola per sobre de negocis privats.

Mira també:
http://www.noalplacaufec.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario