21 sept 2008

Okupació i posterior desallotjament il.legal a sant andreu

Comunicat del desallotjament:

A dia d'avui, dilluns 15 de setembre a les 13:20,us informem que:

·El centre social okupat aquesta matiada a Sant Andreu ha estat desallotjat de manera il·legal (sense ordre judicial), amb violència i total impunitat policial.

·Aquest matí a quarts d'una, s'hi ha presentat el propietari de l'immoble acompanyat de 8 obrers i una furgoneta plena d'eines. Tot seguit ha arribat un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra i un altre de policia secreta.
El propietari i alhora els manobres han començat a forçar les portes d'accés a la casa, amb actitut molt violenta. Els Mossos d'Esquadra, empenyent la gent concentrada que hi oposava resistència, i protegint els obrers, han donat la cobertura idònia perquè el desallotjament il·legal tingués lloc.

·Davant aquests fets, que no són aïllats sinó procediments habituals utilitzats de forma creixent en els últims anys, quan s'alliberen espais(amenaces, violència, impunitat policial,etc), els i les joves de Sant Andreu que avui hem estat desallotjades il·legalment no perdem pas les forces. Al contrari, ara encara tenim més motius per lluitar contra l'especulació urbanística i a favor d'espais col·lectius fora de les lleis del mercat, on les relacions humanes hi prevalguin i siguin lliures.

PER TOT AIXÒ NO PARAREM FINS A ACONSEGUIR-HO!

Joves desallotjades de Sant Andreu de Palomar

Informació de www.barcelona.indymedia.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario