29 sept 2008

Cercavila per demanar l´absolució d´en Jona pren els carrers de l´Eixample

Càlida i sorollosa mostra de suport a en Jona, per part del veïns i veïnes de l´Eixample, Barcelona.

Unes 200 persones van participar ahir migdia en la cercavila convocada per demanar l'absolució d'en Jonatan Ivorra, veí de la Sagrada Família, que pot ser condemnat a 8 anys de presó i més de 3000 euros de pena multa, per participar en una manifestació en defensa del Forat de la Vergonya, l'any 2006. Davant la decisió de l'Ajuntament de Barcelona de presentar-se com a acusació particular en el cas, recolzant així la petició de condemna de la Fiscalia, van decidir prendre els carrers i fer-se sentir.

La manifestació, acompanyada de la colla de tabalers Kabum i del foc de la Cabrònica, començà a la Plaça del Fort Pienc, aturant-se davant del Departament de Justícia, que va ser obsequiat amb tres bosses de fems per la gran tasca desenvolupada assetjant activistes dels moviments socials i empresonant els qui gosen desafiar les institucions espanyoles.

En arribar a la seu del Districte de l'Eixample, es va encartellar la carta enviada a la regidora Assumpta Escarp (http://www.absoluciojona.org/) en què se li demanaven explicacions del posicionament de l'Ajuntament i se li exigia una disculpa pública. Carta de la qual, cal recordar, encara no s'ha rebut resposta de cap tipus. Alhora, es va cremar una falla que representava l'aglomerat gris, uniforme i completament despersonalitzat en què volen construir la nostra ciutat. Tot plegat, una càlida i sorollosa mostra de suport a en Jona, per part del veïns i veïnes de l'Eixample, que esperen que es repeteixi en les properes convocatòries.

Grup de Suport al Jona, Assemblea de Joves de l'Eixample Nord, Ateneu Popular de l'Eixample.

Reportatge gràfic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario