28 oct. 2010

[Rubí | Barcelona] Han desallotjat la Fabri-k

Carta de suport al CSO La Fabri-k

Després d’un any i 8 mesos fent tot tipus d’activitats, el CSO La Fabri-k ha logoestat enderrocat. En aquest temps aquest centre autogestionat ha estat dels pocs que han fet activitat cultural, social i política a la nostra ciutat. A vegades encertant més i altres cops menys, però en tot cas aprenent de l’autogestió i fent les coses amb voluntat de que surtin bé.

L’Ajuntament ha ignorat aquest fet i ho ha deixat en un assumpte judicial, obviant el fet ineludible que gairebé tota la ciutat coneix que és el CSO i que pocs no hi han estat encara. Es pot amagar la realitat però no per això deixa de ser-la.

De l’Ajuntament només s’ha rebut pressions indirectes al principi i intents de fer jugades per acabar amb la okupació (saltant-se d’aquesta forma la llei). Segons tenim entès, porten anys de de-sintonia amb els propietaris. Ara curiosament els han donat el permís d’enderroc.

Pensem que la Fabri-k ha estat un lloc de dinamització social a la nostra ciutat i reivindiquem el treball que s’hi ha fet. No pensem que els desallotjaments siguin solucions a les demandes socials i pensem que és necessari que les persones puguem comptar amb espais autogestionats i lliures de la influència dels polítics professionals.


Divendres 29 a les 20H funeral de la Fabri-k desde l’estació a la pl.
del ajuntament! Porta’t el teu sopar i beguda que farem sobretaula!

"SEAMOS el MÁXIMO
DESAFÍO al NEOLIBERALISMO,
el ABSURDO más HERMOSO,
el DELIRIO más IRREVERENTE,
la LOCURA más HUMANA"

Imatges:

No hay comentarios:

Publicar un comentario