25 may 2010

[Barcelona] Solidaritat amb la Rimaia


El 12 de Maig es va resoldre el mandat de desnonament del nou edifici [ 1, 2] okupat per la Universitat Lliure de La Rimaia. Front aquesta situació, i després de l'experiència de l'anterior desnonament [1, 2, 3] i tot i l'assetjament dels mossos, en tot aquest temps han continuat les jornades [ 1, 2], xerrades, debats [ 1, 2, 3], cursos, tallers y cinefòrums [ 1, 2], com resposta a la sentència del proces civil que pretén desbaratar aquest més de 3 meses intensos d'activitats i socialització de coneixements; fent una crida a la solidaritat.

Després dels brutals desallotjaments de Poble Sec i de Viladecans [1], [2], aquest mes de maig s'iniciaren els " desallotjaments exprés" de Gracia i Sants, a més de desallotjaments i enderrocaments de cases al barri de Vallcarca i la imminent amenaça contra els espais alliberats de Korneyà. Això anticipa la intenció d'impedir noves okupacions, i d'anar desallotjant gradualment les ja consolidades. La necessitat d' espais al marge del control institucional genera propostes com la del barrio de Sants, en el que es reclama la recuperació d'antics edificis, para un ús veïnal i cooperatiu, que ja formaven part de la cultura popular i que segueixen abandonats i sense activitat, clamant sobre la destrucció institucional del barri i el territori.

La necesitat d'espais al marge del control institucional genera propostes com la del barri de Sants, on es reclama la recuperació d'antics edificis, per us veïnal i cooperativo, que formaven part de la cultura popular i que segueixen abandonats i sense activitat, cridant l'atenció sobre la destrucció institucional del barri i/o el territori.

els dies 17, 18, 19 i 20 de Juny, estan previstes unes Jornades Europees d'Okupació, en les que es pretén compartir experiències i analitzar el nou context legal i repressiu que s'està portant a terme contra els espais alliberats i reformular estratègies com a espais espais de lluita.

La resposta a aquesta dinàmica de desallotjaments, front l'allau d'habitatjes buits, ve precedida por la vella consigna de sempre: "Un desallotjament, una altra okupació!".

+ Info: El bosc de Can Seguí de Viladecans! :: nova okupació Terrassa :: Cabanyal [ 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11] :: cso el niu de la guatlla :: okupacions rurals :: CGT [1,2] :: La Forja :: okupando las ondas

+info:>>>especulació i ocupació:: La Rimaia :: InfoUsurpa

No hay comentarios:

Publicar un comentario