31 mar 2009

Suspès el judici al jove antifeixista acusat d'agressió i lesions a 2 membres d'Unitat Nacional Catalana

El judici al jove antifeixista denunciat per dos membres d'UNC s'ha suspès en aportar-se per part de l'advocat del grup ultranacionalista un "nou informe" del metge forense segons el qual el delicte pot ser tipificat per la via penal.
imatge pankarta.jpg
SUSPÈS EL JUDICI AL JOVE ANTIFEIXISTA
ACUSAT D'AGRESSIÓ I LESIONS A 2 MEMBRES D'UNITAT NACIONAL CATALANA
Avui dimarts 31 a les 9 del matí una vintena de persones s'han concentrat davant Jutjats en suport al jove que està acusat per delicte de lesions i agressió a dos membres de UNC, fets que van passar durant el transcurs de la manifestació del darrer 11 de setembre del 2008.
Els dos denunciants s'han presentat juntament amb un testimoni i tres "simpatitzants" d' Unitat Nacional Catalana entrant per l'accés del darrera de l'edifici.
El judici per faltes que estaba previst celebrar aquest matí als Jutjats d'Arc de Triomf, ha estat suspès després que l'advocat dels 2 membres d'Unitat Nacional Catalana hagi aconseguit a última hora que l'informe mèdic forense ara dictamini el cas com a delicte penal.
Ara mateix cal esperar més moviments judicials i que es marqui una propera data de judici que en aquest cas serà per la via penal.
Això no acaba aqui!
Estigueu atents/es a noves convocatòries.

FORA FEIXISTES, NAZIS I AMBIGUS DELS PAïSOS CATALANS I D'ARREU
ELS FEIXISTES D'UNITAT NACIONAL CATALANA S'ENMASCAREN SOTA SIGLES XENÒFOBES I NAZIS!

ANTIFEIXISTES SEMPRE

No hay comentarios:

Publicar un comentario