26 mar 2009

Els Mossos ocupen les habitacions d'un hotel de les Rambles per evitar que es pugui gravar la manifestació

Els Mossos ocupen les habitacions d'un hotel de les Rambles per evitar que es pugui gravar la manifestació
Els estudiants volen que professors universitaris i pares dels alumnes contusionats vagin al capdavant de la marxa per evitar provocacions i càrregues policials
monegal_fachada.jpg
Els Mossos d'Esquadra han bloquejat totes les habitacions de l'Hotel Monegal que donen a les Rambles i al carrer Pelai. D'aquesta manera, s'impedirà que molts mitjans puguin prendre imatges de la manifestació que es durà a terme aquest dijous al vespre en protesta per les càrregues de la policia contra els estudiants anti-Bolonya.

La manifestació està considerada d'alt risc perquè els convocants volen baixar per les Rambles fins al carrer Ferran per arribar a la plaça Sant Jaume

Consultats per l'ACN, els responsables de l'hotel han assegurat que cap habitació amb vistes a les Rambles podia ser llogada perquè els Mossos d'Esquadra han demanat totes aquestes habitacions. Per contra, la policia sí que disposarà d'una visió privilegiada per prendre imatges de la manifestació i identificar possibles provocadors.

Segons ha pogut verificar l'ACN, els organitzadors de la manifestació volen que es dugui a terme sense incidents i per aquesta raó impediran que els estudiants portin pals i vagin encaputxats. A més, intentaran que professors universitaris i pares dels alumnes contusionats vagin al capdavant de la marxa per evitar provocacions i càrregues policials.

Tot i aquestes mesures, la manifestació està considerada d'alt risc perquè els convocants volen baixar per les Rambles fins al carrer Ferran per arribar a la plaça Sant Jaume.

Per contra, les autoritats de la ciutat i del govern ja han deixat clar que en cap cas permetran que la manifestació faci aquest recorregut, apel·lant a marxes anteriors per les Rambles que van acabar amb greus incidents. Els Mossos d'Esquadra preveuen que la manifestació aplegui més de dues mil persones.
Mira també:
http://www.avui.cat
http://www.avui.cat/article/tec_ciencia/57044/mossos/ocupen/habitacions/dun/hotel/la/rambla.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario