15 feb 2011

[València] Jornades sobre Terrorisme d'estat, repressió i control social a València

"Vos presentem aquestes jornades que tant ens estan costant organitzar. Aquestes jornades néixen de la necessitat de mostrar l'altre terrorisme del qual no es parla; el de dalt, el de l'estat. A més a més, es fa un repàs a les tècniques que s'empren per reprimir i apartar la disidència. Tècniques, que tenim que assenyalar, utilitzades i inventades per supossats règims democràtics i tolerants.

Les aules encara no estan confirmades per la tardança de la Universitat de València en contestar i algunes activitats tampoc; al llarg de les jornades anirem ampliant informació. Perdoneu les molèsties però organitzar unes jornades tan llargues és complexe i a banda de no poder tindre el control sobretot és un tema ampli i per això no totes les veus es veuen reflectides, però el temps és un bé escas i no veiem trellat a organitzar unes jornades de més d'un mes.

Ací el programa:

Totes les xerrades començen a les 18:00 si no s'indica el contrari. Es preferible la puntualitat ja que són temes llargs i que poden donar al debat.
Les jornades es plantegen com a informatives i no dogmatiques per tant tots els temes a tractar poden ser debatuts, la censura de les idees és una pràctica dels que tenen el poder no nostra.


Febrer
DS 19 - Xerrada: “Alfonso Absolució” + sopar. Ateneu del Cabanyal.

DM 22 - Xerrada: “Una crítica a les presons” Carlos “Pote” Hernández Coordinador para Bizkaia del Col·lectiu Shalaketa– Universitat

DJ 24 - Debat: “Les drogues com a ferramenta de control social” – Universitat.

DS 26 - Xerrada sobre: “El conflicte Mapuche” – Per la Plataforma Civil por la Libertad de los Presos Políticos Mapuche de Barcelona - CSO el Nido (Benimaclet)

Març.

DM 1 - Xerrada: “Tortures comeses per l’Estat Espanyol” - Jorge del Cura, membre de la Coordinadora para la Prevención de la Tortura. Universitat.

DJ 3 - Xerrada: “Els CIES i la lluita contra aquests “. Col·lectiu Desalambrando, plataforma CIES NO. Universitat.

DS 5- Presentació exposició de fotos de Palestina + Dinar + Documental “The Chicago Conspiracy” + Concert: Parlant de Revolta i Floristeria Mateo Morral. Espai per confirmar.

DL 7 - Xerrada: “El conflicte del Sahara” Col·lectiu del Joves Saharauis. Universitat

DJ 10 - Xerrada sobre Palestina per un membre de “Anarchists against the wall.” + Sopar. Ateneu del Cabanyal.

DV 11 - - Projecció: “La ventana rota” (30’) + Xerrada: “ Repressió a Euskal Herriak” Universitat

Organitza:
Col·lectiu Atzur
http://atzurvlc.wordpress.com
atzurvlc@gmail.com"

No hay comentarios:

Publicar un comentario