23 feb 2011

[Barcelona] Absolució encausades del forat de la vergonya

A l'octubre del 2006, dies després d'una manifestació contra l'especulació i en solidaritat amb la llarga lluita [1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7] veïnal del Forat de la Vergonya, van ser detingudes dues persones sota greus acusacions i com represàlia a la important mobilització de solidaritat.

Anteriorment, el mateix dia de la manifestació però en un altre lloc, havia estat detinguda també una altra persona a qui se li va acusar d'haver participat en la mobilització i haver agredit als policies que van intentar detenir-la.
Cinc anys després, l'1 de març, es porta a terme el judici contra dues: en Jona i en Toni. L'altra persona ja ha estat jutjada i condemnada a 5 anys.
A Jona i en Toni els demanen 7 i 8 anys de presó, per mostrar la seva solidaritat i per manifestar-se.
Els grups en solidaritat amb Jona, han convocat una setmana de lluita i actes a diferents llocs i en diversos barris de Barcelona [ Eixample - Sagrada Família - Sant Andreu - Gràcia [ 1 : 2 : 3 ] - Fort Pienc - Clot/Camp de l'Arpa - Poble Nou - Gramenet - UAB - TMB - UB Raval - Ponent - Sabadell - Madrid - Vilanova i la Geltrú - Baix Maresme - Terrassa ], en solidaritat amb el Jona, demanant la seva ABSOLUCIÓ.

26 FEBRER MANIFESTACIÓ
17 hores - Arc de Triomf de Barcelona
1 MARÇ - JUICI DE LA VERGONYA I CONCENTRACIÓ SOLIDARIA
12:00 hores Ciutat de la Justicia

+info: criminalització :: especulació :: EUDALD [ 1 - 2 ]

No hay comentarios:

Publicar un comentario