17 feb 2011

[Alcoi-Ontinyent] Que no ens destrossen la serra. ¡No a la Linea d'Alta Tensió!



Iberdrola vol construir una línia d'Alta Tensió entre Ontinyent i Alcoi.
Aquestes torres passen "casualment" pel tros que es va cremar fa uns mesos i l'expropiació s'està tirant avant en nom de l'interés públic (però sense tindre en compte les valoracions d'impacte ambiental ni les necessitats reals de la zona).

LES OBRES PER A CONSTRUIR LES LÍNIES D’ALTA TENSIÓ COMENÇARAN MOLT PROMPTE.... L’IMPACTE AMBIENTAL I PAISATGÍSTIC, I, EL QUE ÉS PITJOR, L’EROSIÓ I DESERTITZACIÓ, SERAN IRREVERSIBLES.
PENSES FER ALGUNA COSA O ET QUEDES MIRANT?

LES ACTES D’OCUPACIÓ PER A EXPROPIAR ELS TERRENYS ES FARAN EL DIA 24 DE FEBRER DE 2011, A LES 11:30, A L’AJUNTAMENT D’ONTINYENT; EL MATEIX DIA, A LES 16:00, A L’AJUNTAMENT DE BENISSODA; I EL 25 DE FEBRER, A LES 9:30, A L’AJUNTAMENT D’ALBAIDA.

LA GENERALITAT HA MARCAT QUE L’OBRA S’HAURÀ D’EXECUTAR EN 6 MESOS DES DE L’OCUPACIÓ DELS TERRENYS. PER TANT, EN POCS DIES LES MÀQUINES COMENÇARAN A DESTROSSAR LA SERRA.

Si vols fer alguna cosa, participa a la Plataforma contra l'alta tensió.
Contacte: crematsensefils@gmail.com

més informació: www.crematsensefils.blogspot.com

El divendres serà la propera assamblea: 11 de febrer a les 19:30 a la OTK d'Ontinyent ( estarem alli montant el concert que es farà a la nit per a començar a recaptar diners).
Convidem a tots els col.lectius i persones que vullguen fer alguna cosa per evitar que ens destrossen la serra a adherir-se a la plataforma i participar activament a les assamblees i activitats que entre tots anem pensant per fer-nos escoltar.

El mateix divendres s'ha organitzat un concert amb Batukem, Red Roja, Fem Fum i la Trocamba Matanusca, les entrades costaràn 5 euros (que aniràn destinats a les despeses legals que generarà el recurs legal). El concert començarà a partir de les 12 de la nit en la OTK d'Ontinyent.

Que tot el cabreig no és quede en fum...

No hay comentarios:

Publicar un comentario