23 feb 2011

[Barcelona] Judici i cercavila subterrània de recoltzament a Can Vies

El divendres 18 de febrer de 2011 va tenir lloc el judici de Transports Metropolitans de Barcelona contra el CSA Can Vies. Ben d’hora, des de les 8 hores del matí, un esmorzar popular a la Plaça de Sants denunciava aquest nou intent de TMB d’acabar amb l’activitat política, social i cultural d’aquest Centre Social Autogestionat i okupat des de fa 14 anys.

Cap a les nou del matí, una cinquantena de persones es van endinsar als túnels del metro per senyalar directament a l’empresa responsable de la nova demanda judicial contra el CSA.

Els i les manifestants van repartir informació, van cridar consignes a favor de Can Vies i de l’okupació, i van obrir les portes d’entrada a la xarxa de metro per posar de manifest que amb als preus abusius del transport barceloní, els directius de l’empresa obtenen grans beneficis.

A les onze del matí, el grup es va dirigir pels carrers de Sants i l’Hospitalet fins a la “ciutat de la justicia” on s’anava a dur a terme el judici de TMB contra Can Vies, que va quedar vist per sentència.

Podeu veure un video realitzat per Sants.tv a:
http://canvies.barrisants.org/video-cercavila-subterrani/

NO ens deixarem desallotjar
Can Vies es queda a Sants
http://canvies.barrisants.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario