28 ene 2010

[Barcelona] Accions al metro per un transport gratuït

Avui, dijous 28 de gener del 2010, entre les set i dos quarts de vuit del matí s'ha fet una acció simbòlica als metros de Barcelona per denunciar la pujada abusiva dels preus del transport públic. Es volia recolzar, també així, la manifestació que tindrà lloc el dia 30 de Gener, a les 20h a Plaça Universitat, contra la pujada de tarifes.

A una vintena de parades de Barcelona (la majoria en barris obrers de renda baixa, on la pujada del preu dels bitllets afecta amb més força) s'han obert les portes per a convidar a les usuàries a utilitzar el servei sense pagar, i s'han repartit adhesius i octavetes per la gratuïtat del transport públic. La complicitat de la gent amb l'acció ha demostrat la necessitat d'articular respostes socials cap a aquelles mesures polítiques que volen carregar els costos de la crisi a les esquenes de la majoria. Totes podem si ho fem juntes!

És vergonyós que en uns moments de dificultats per a les classes populars, per una crisi generada per bancs i immobiliàries, s’augmentin els preus dels serveis bàsics. Davant d’aquest fet, les persones que no anem en cotxe oficial, la gent que no alça la mà per agafar un taxi, les que (sobre)viuen a Barcelona, ens veiem empeses a passar a l'acció. "Tots Movem Barcelona?" A quin preu!

Les participants d’aquesta acció ens sumem a la convocatòria que ha sortit de la gent, sense sigles, pel proper dissabte dia 30 a les vuit del vespre, a la plaça Universitat.

Bitllet senzill: 1,40 € | T-10: 7,85 € = quina vergonya, tothom a colar-se!

Colades generals...

... dijous 28 i divendres 29 de gener del 2010 "civisme" al metro? no paguis el metro!!!

I dissabte...

Manifestació contra la pujada de preus del transport públic 30 de gener a les 20.00h

Plaça Universitat, Barcelona

"TOTS MOVEM BARCELONA"? A QUIN PREU???

No hay comentarios:

Publicar un comentario