11 oct 2009

Aire Arbres Aigua Animals: Nou bloc de pensament verd radical en català

Comunicació de la creació d'un nou bloc per a la difusió d'idees i accions orientades a la defensa de la natura enfront de la civilització. https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEisxDH_7Si7FFXHUqlNuojAsFsLQ26ieXtl6vvwOq7RgQxaRMtDW6lw_gTIRmkKoVaR4_BqEmD9oD-dq3m29_t50xuxrVIp3wZd-28MXOFUzzAXpFibNA4Dj1Lw8gZsfuy9qBoouRbukbU/s1600-r/LLop+Ull4.jpg

Apareix un nou bloc en català que pretén ser una plataforma per a la difusió d'idees, projectes, reflexions i accions orientades a la defensa d'una Terra viva enfront de la destrucció provocada per l'ésser humà.

L'orientació ideològica del bloc és "deep ecologist", eco-anarquista i anti-capitalista, però està oberta a totes les formes de pensament i d'acció que volen acabar amb una civilització que pol·lueix l'aire, enverina l'aigua, extermina plantes i animals salvatges, i ho continuarà fent fins que no s'esfondri.

En nom dels no-humans i de tots aquells humans que no tenen força o veu per oposar-se a la maquinària de destrucció, l'autor del bloc intentarà disseminar textos, articles i intervencions que esperonin el debat i l'acció al nostre territori.

Totes les contribucions i comentaris són més que benvinguts.

Acabar amb la civilització. Defensar la Terra. Defensar la vida.

http://airearbresaiguaanimals.blogspot.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario