30 oct 2009

Aniversari d'Acció Autònoma Concert CSO Laforsa


12 anys combatent el feixisme i el capital

Aquesta tardor del 2009 el col·lectiu Acció Autònoma celebrem que portem 12 anys, a Terrassa, organitzant-nos i apostant per l'autogestió, l'assemblearisme i l'acció directa per tal de combatre el sistema capitalista que ens oprimeix dia a dia.

En aquests 12 anys Acció Autònoma ha passat per vàries etapes i ha patit diversos cops repressius com la detenció i empresonament de varis companys i companyes, o els diversos desallotjaments i judicis que hem viscut. Però alhora també hem lluitat fort i no ens hem arronsat, fent nombroses campanyes, sortint al carrer amb manis, concentracions, o practicant l'acció directa amb okupacions, accions,....

En aquest temps, com des del primer dia, no ens hem cansat mai de creure en l'autogestió i l'okupació com a eina de lluita, i per molts desallotjaments que hi hagin hagut sempre hem continuat alliberant espais fins a l'actualitat(KORK(Kasal Okupat Revolucionari i Kombatiu) I-II-III-IV, Centre Social Okupat “els Fanalets”, “el Kasalet”(Kasal Okupat i Autogestionat “Joan Berney” ).

Durant aquests anys han passat moltes persones i hem treballat amb nombrosos col·lectius i volem agrair a tothom que hi hagi participat, ja que també és gràcies a ells, que Acció Autònoma pugui arribar a 12 anys, de moment. Sense oblidar tampoc les persones que conformen l'assemblea actualment i que fan que el projecte continuï endavant gràcies a la seva empenta i compromís amb la lluita anticapitalista.

Per tal de celebrar aquest 12 anys de lluita d'Acció Autònoma hem organitzat un acte el proper dissabte 7 de novembre al Centre Social “la F.O.R.S.A” a la vila de Cornellà, al Baix Llobregat, que consistirà en:

14h. : -paellada popular

17h. : Xerrada + Vídeo sobre memòria històrica i les fosses de la guerra civil

21h. : CONCERT(3,50eurus*) :

- RED BANNER – GAZAPOS – KILL – KRÀTER - TACHITA DE COLLBLANC -

No hay comentarios:

Publicar un comentario