26 oct 2009

Ocupació del solar del Teatre Princesa i inici de la consulta popular

Entre el 31 d'Octubre i el 14 de Novembre s'ha organitzat una CONSULTA POPULAR al districte de Ciutat Vella (València) per a que el veïnat puga expressar quin ús vol donar al solar del Princesa
Ciutat Vella | València | 25-10-2009 a las 9:35 |
passavolant:

Veïns i col·lectius de Ciutat Vella que des de fa mesos ens reunim per tal d’intercanviar idees i proposar accions en benefici dels seus barris, hem decidit posar en marxa una campanya per tal de donar la veu al veïnat i que puga pronunciar-se sobre l’ús que vol que se li done al solar del Teatre Princesa (enderrocat després d’anys d’abandonament i del seu incendi de febrer d’enguany).

Entre els dies 31 d’Octubre i el 14 de Novembre tindrà lloc una CONSULTA POPULAR per tal que tothom que ho desitge es pronuncien sobre tres aspectes:

- Si es vol que la urbanització del solar siga d’equipaments per a ús públic.

- Si es vol que el veïnat de Ciutat Vella puga gestionar aquests equipaments.

- Quina classe d’equipament públic es necessita al barri: cultural, esportiu, sanitari, social,...

Durant aquests quinze dies hi haurà urnes en diferents espais del barri per tal que totes les persones que vulguen puguen dir la seua.



LA CONSULTA POPULAR COMENÇARÀ EL PROPER DISSABTE 31 D’OCTUBRE A LES 12H DURANT L’OCUPACIÓ DEL SOLAR DEL PRINCESA (C/ MORO ZEIT, DAVANT DE CA REVOLTA) organitzada per les entitats del barri que donen suport a la campanya: l’Associació de Veïns el Palleter, l’Assemblea de Ciutat Vella d’Endavant, Ca Revolta, el Col·lectiu d’Arquitectes Sostre,...

L’acte de l’ocupació comptarà amb diverses activitats com ara la pintada d’un mural, jocs, música en directe, una passejada explicativa pel solar,... també hi haurà una urna per inaugurar la consulta popular.

Els resultats de la consulta popular es faran públics el proper 14 de Novembre durant la jornada d’urbanisme participatiu organitzada pel col·lectiu Sostre d’arquitectes i on, juntament als especialistes de diferents ciutats europees, participaran els veïns i veïnes del barri que ho desitgen establint-se el diàleg necessari per a fer realitat les propostes d’equipament que necessita el barri.

Per a col·laborar en la campanya podeu contactar enviant un mail a:

ciutatvella (at) googlegroups.com


PARTICIPA I DECIDEIX!


RECUPEREM EL PRINCESA I REVISCOLEM EL BARRI!
Mira també:
http://www.barriodelcarmen.net/buenaventura/actualitat/campanyes/944-teatro-princesa.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario