18 oct 2009

El Delegat del Govern es riu de les víctimes: Les agressions feixistes estan dins de la 'normalitat democràtica'

El Delegat del Govern a València, Ricardo Peralta, ha manifestat hui que "en democracia, tenemos que asumir que hay determinadas actuaciones que, nos gusten más o menos, forman parte de una determinada normalidad"en referència als darrers atacs violents soferts per joves valencianistes i pel Bloc, i reivindicats per l'extrema dreta. Peralta respon així a la proposició no de llei que ha plantejat hui el Bloc a les Corts per condemnar la violència feixista que s'ha accentuat els darrers dies. El Delegat del Govern ha eixit a la defensiva per la seua posició reiteradament qüestionada pels col·lectius víctimes de la violència i la intolerància feixista. El País Valencià lidera cada any els índex de delictes d'odi, segons l'Informe Raxen, i han estat constants els tocs d'atenció que diferents grups polítics, socials i culturals li han donat davant aquesta situació enquistada. Peralta oblida que a València han esclatat ja des de 2007 15 artefactes explosius contra seus polítiques i ONGs, sense que encara hi haja cap resultat policial. Oblida també fa una setmana, un dels administradors del web Valencianisme.com fou apallissat a la porta de sa casa, i que fa dos dies, la seu del Bloc tornà a ser atacada. Aquesta 'normalitat democràtica' de la què presumeix li va a suposar lliurar una guerra amb les víctimes de tanta violència, a qui acaba d'insultar amb les seues paraules.

Peralta no cree justificada una proposición no de ley para condenar "ataques fascistas" al Bloc

El Bloc cree que se ha producido una "ola de violencia fascista" y lamenta que Peralta hable de "normalidad democrática"

Qui està darrere dels artefactes explosius contra l'esquerra a València?

Deu nazis apallissen un dels administradors del web Valencianisme.com i l'amenacen de mort perquè abandone la militància

9 d'Octubre: agressions contra el Bloc i amenaces a la marxa valencianista

L’extrema dreta pretén rebentar el 9 d’Octubre

SABOTATGES I AGRESSIONS POSTERIORS AL 9 D'OCTUBRE DE 2008 CONTRA L'ESQUERRA VALENCIANISTA

El Bloc denuncia amenazas de grupos de ultraderecha para la procesión cívica
[Llegir artícle complet]

No hay comentarios:

Publicar un comentario