1 oct 2009

[BCN] CSO La Farga desallotjada!

http://img40.imageshack.us/img40/4554/1001032f.jpg

Avui dia 1 d'Octubre, a les 6:15 s'han presentat tres furgons dels mossos d'esquadra davant del CSO La Farga disposats a fer efectiva l'ordre de desallotjament que tenia oberta el CSO des d'el dia 21 del mes passat.

Les forces equipades dels mossos han trigat més de 30 minuts en poder obrir la tanca del CSO, intercalant ariets i martells amb pocs resultats fins que han trobat unes pinces hidràuliques.

Quan ja han pogut accedir a l'immoble, han deixat pas a tres membres de la Brigada d'Informació amb una motxilla, i totalment tapats. Mentre, els veïns fotografiaven i contemplaven l'espectacle mig adormits.

Grups de gent solidaria s'intentava acostar a la casa, quedant-se retinguts a la plaça Bonet i Muixi.

Després de hora i mitja des de l'arribada dels mossos, començaven a sortir els ocupants de les dues vivendes amb les seves pertinences, escoltats en tot moment amb 3 o 4 mossos equipats com antiavalots.

Al dispositiu policial participaven policia de paisà de diversos cossos, no només mossos d'esquadra, filmant amb diverses càmeres tant l'obertura de la tanca com l'interior i els veïns que s'acostaven a les seves finestres i balcons a veure què estava passant.

El desallotjament ha acabat sense cap detenció coneguda.

Una veïna.

No hay comentarios:

Publicar un comentario