12 ene 2010

[Sant Andreu - Bcn] Acció al metro de Torres i Bages contra la pujada de preus del transport

Com cada gener, enguany els preus del transport públic de l’àrea metropolitana de Barcelona han pujat considerablement. En aquest cas, una mitjana d’un 2%.

És per això que, des de l’Assemblea Social de Sant Andreu, hem realitzat aquest dilluns 11 de gener una acció simbòlica al metro per denunciar aquests “preus abusius” i reclamar que el transport sigui gratuït pels i les aturades i que, en un futur, ho sigui per a tothom.

Sota el lema de “Prou preus abusius. Per un transport públic i de qualitat, cola’t!”, membres de l’Assemblea Social hem obert les portes de sortida del metro de l’estació de Torras i Bages, per tal que tothom pogués accedir, per un dia, gratuïtament a aquest servei públic. A més, també hem desplegat una pancarta i repartit octavetes a tots els i les usuàries que anaven a agafar el metro.

L’Assemblea Social també hem volgut recordar en l’octaveta que Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) està aplicant una retallada de serveis als autobusos de la ciutat, “mentre els seus directius estan cobrant preus astronòmics”.

L’acció s’ha desenvolupat sense incidents i només cap al final un membre de la seguretat privada del metro ha instat a les participants de l’acció a marxar. Mira també:
http://santandreusocial.wordpress.com/
http://eixida.wordpress.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario