7 oct 2009

Pobles units contra l'imperialisme i el feixisme

Plataforma Antifeixista Barcelona
Un any més, aquest 12 d’Octubre, els feixistes organitzen un acte polític a Barcelona, on de nou exhibiran les seves banderes franquistes i feixistes, on tornaran a fer exaltació de tot el seu ideari franquista, racista i xenòfob.I tantmateix, un any més, les institucions polítiques i judicials del sistema, tornaran a consentir, permetre i protegir a aquesta colla de criminals. Ja són molts anys de lluita antifeixista per acabar amb les activitats d’aquests partits-grupúscles nazi-feixistes, especialment en la data del 12 d’Octubre. Durant tots aquests anys, el moviment antifeixista ha sortit al carrer per aturar el feixistes, i any rere any, les institucions i les seves forces policials, en comptes d’atendre a les demandes de l’immensa majoria del poble i prohibir qualsevol acte d’aquest caire, han reprimit, perseguit i encausat als i les manifestants antifeixistes.Ja són molts i molt anys d’impunitat d’aquestes organitzacions criminals; ja portem més de 75 morts a mans del nazi-feixisme des de l’any 1991; ja són moltes les manifestacions antifeixistes, estudiantils, okupes i/o revolucionaries en general, que són segrestades, dissoltes i/o prohibides per la força, mentre ells gaudeixen de total legalitat i protecció policial.
Cal ademés recordar, que darrera de la “comissió” convocant d’aquest acte d’exaltació, està l’organització nazi Democracia Nacional. El president d’aquest partit, Manuel Canduela, és un conegut criminal; exmembre de “Acción Radical”, el grup que va ser il•legalitzat després de cometre l’assassinat de Guillém Agulló. El jove madrileny Carlos Javier Palomino, va ser assassinat pel militar de professió Josué Estébanez de la Hija, quan aquest es dirigia cap a una manifestació racista i provocadora, convocada per Democracia Nacional.També volem recordar, que aquesta data, no és res més que la conmemoració per part de l’Estat Espanyol, de la colonització d’Amèrica, és a dir: de la masacre i aniquilació dels pobles indígenes, de l’esclavatge i de l’imposició del catolicisme.Per tots aquest motius, i molt més, fem una crida a la mobilització sostinguda, a l’aglutinació i confluencia de forces contra el feixisme, i especialment a sortir de nou, sense por, aquest 12 d’Octubre, a plantar cara al feixisme i al racisme als carrers de Barcelona. Contra la seva demagogia i barbarie: sortim al carrer, perquè la lluita antifeixista és la lluita de tots i totes.
12 D’OCTUBRE, RES A CELEBRAR!!!
NO PASSARAN!!!

12 d’octubre: pobles units contra l’imperialisme i el feixisme.
Dilluns 12 d’octubre de 2009.
L’esquerra independentista convoca a la manifestació antifeixista, a les 12h a la Plaça Urquinaona de Barcelona, amb el lema:
“Pobles units contra l’imperialisme i el feixisme, hispanitat és genocidi”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario