1 jun 2009

...Y líbranos del Mal...

Impactant documental sobre la pederàstia en l'esglèsia catòlica i com es tapen uns a d'altres per tal de que les agressions no arriven mai a la llum, de dalt a baix, com la jerarquia autoritaria del catolicisme impossa. Des de l'actual Papa fins als sacerdots que abusen, tots tenen les mans tacades de sang i d'infamia.
Com a poder de facte, l'esglèsia té uns mecanismes de control que amparen els seus membres i unes directives per tal d'evitar que les autoritats civils puguen accedir a les proves i dades sobre els casos de abusos a menors dels sacerdots.
L'esglèsia, amb el seu obscurantisme sectari, contribueix a que totes les xiques i xics que pertanyen a famílies cristianes arreu del món siguen vícitmes potencials d'abusos sexuals, violacions i pederàstia. El silenci i l'absència de càstic per als maleïts sacerdots contribueix a que aquest endèmic mal continue al si del cristianisme.
Els pederastes tenen la seguretat de l'ampar de la institució catòlica per tal d'evitar l'escàndol i que es facen públics els abusos
L'esglèsia és el Mal sobre la terra i el seu poder ampara a tot un sèquit de violadors, manipuladors i feixistes que fan la vida en la misèria més agònica encara.
(Documental de la BBC
ací teniu la llista amb les altres parts del documental.
http://www.youtube.com/view...)


Mort al clero!!



Aborto y pederastia


Un informe de la Conferencia Episcopal Católica registra 11 mil acusaciones de abusos sexuales

No hay comentarios:

Publicar un comentario