21 jun 2009

Ataque a la sede del PSOE del distrito de Sants-Montjuïch (Barcelona)

Sobre las 4 y media de la tarde del viernes 19 de junio ha sido atacada la sede del PSOE (Partido Socialista Obrero Español) del distrito de Sants-Montjuich en Barcelona.

(en català)

Sobre las 4 i mitja de la tarda del divendres 19 de juny ha estat atacada la seu del PSOE (Partido Socialista Obrero Español) del districte de Sants-Montjuïch a Barcelona.

S'han destrossat els vidres, s'han llençat bombes de pintura vermella contra la façana i s'ha calat foc a l'entrada.

Aquesta acció és una resposta a la política repressiva d'extermini que aquest partit i el seu govern aplica a l'Estat Espanyol. Les detencions, les tortures, les cadenes perpètues encobertes, els règims d'aïllament i les pesades condemnes no poden detenir la nostra determinació de fer front per tots els mitjans necessaris a aquesta societat d'explotació i misèria. I per si a algú no li havia quedat clar, l'atac d'aquesta tarda ho ha demostrat.

LLIBERTAT ANARQUISTES PRESES/OS!

LLUITA AL CARRER CONTRA LES PRESONS I LA SOCIETAT QUE LES PRODUEIX!!

(castellà)

Sobre las 4 y media de la tarde del viernes 19 de junio ha sido atacada la sede del PSOE (Partido Socialista Obrero Español) del distrito de Sants-Montjuich en Barcelona.

Se han destrozado los cristales del portal, se han lanzado bombas de pintura roja contra la fachada y se ha prendido fuego a la entrada.

Esta acción es una respuesta a la política represiva de exterminio que este partido y su gobierno aplican a lo largo de todo el Estado español. Las detenciones, las torturas, la dispersión, las cadenas perpetuas encubiertas, los regimenes de aislamiento y las pesadas condenas no pueden detener nuestra determinación de enfrentarnos por todos los medios necesarios a esta sociedad de explotación y miseria. Y por si a alguien no le había quedado claro, el ataque de esta tarde ha venido a demostrarlo.

A LA CALLE ANARQUISTAS PRESOS/AS!!

LUCHA EN LA CALLE CONTRA LAS CÁRCELES Y LA SOCIEDAD QUE LAS PRODUCE!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario