26 jun 2009

El FAGC y El Observatorio Contra la Homofobia denuncian la intoxicación y falsedad del Pride Barcelona.

Comunicat de Premsa

Des del Front d’Alliberament Gai de Catalunya i de l’Observatori contral’Homofòbia volem denunciar una notícia apareguda a El Periódico de Catalunya,avui el dia 19 de juny de 2009, signada per la Sra. Rasa Mari Sanz, que fareferència al 28 de juny d’enguany, Diada per l’Alliberament Gai, Lesbià iTranssexual:

  • Denunciem la intoxicació i falsedat que el PrideBarcelona i els empresarisdels anomenats “bars d’ambient” estan intentant fer de la realitat del MovimentGLT de Catalunya. Aquesta notícia no ha estat contrastada per la Sra. Rosa MariSanz de El Periódico.
  • Fa més de 30 anys que se celebra la Diada 28 de juny a Catalunya,organitzada pel Moviment GLT. El FAGC va organitzar la primera manifestació arafa 32 anys –que llavors era il·legal- contra la “Lei de Peligrosidad Social”franquista. I ho ha continuat fent des de llavors ininterrompudament. El FAGCs’integra dins la Comissió Unitària 28 de Juny i enguany celebra la Diada, eldissabte, 27 de juny, amb una Manifestació reivindicativa i política per latarda i una Festa popular i gratuïta, a la nit.
  • Durant tot aquests anys, la celebració de la Diada 28 de juny, no tant solss’ha fet a Barcelona ciutat, sinó que s’ha fet en d’altres indrets del país comara: Girona, Lleida o Reus.
  • Alguns empreses del PrideBarcelona han estat denunciades per lesbofòbia,agredir o no deixar entrar lesbianes al seus locals.
  • La Diada 28 de juny és una data per denunciar la homofòbia, la lesbofòbia ila transfòbia, per reivindicar llibertats, però mai, per reivindicar guanyseconòmics. 6.- Denunciem al Sr. David Martí, coneixedor de la realitat del moviment GLT aCatalunya, ja que va ser membre del FAGC de Girona, de manipular la realitatdel moviment GLT a Catalunya pels seus interessos.

Eugeni Rodríguez i Giménez FAGC- Observatori contra l’Homofòbia

Visto en: http://drupal.aldehuela.eu/

No hay comentarios:

Publicar un comentario