27 oct 2008

[Fotos] Repressió i resposta després d'un desallotjament en Vallcarca

Aquest matí 8 furgonetes dels antiavalots de la Guàrdia Urbana han efectuat el desallotjament d'una kasa okupada des de fa 7 anys a l'Avinguda Vallcarca.

Poc després la guàrdia urbana ha protagonitzat incidents ambb la gent solidària que s'ha acostat per interessar-se per la sort dels desallotjats. En els incidents han participat una vintena de UPA's els quals han carregat en diverses ocasions contra la gent concentrada, tot i així els urbanus marranus s'han vist obligats a retrocedir fins a 3 vegades en les seves càrregues donat que els veïns han respost a la violència policial de forma activa. Poc després els guardies urbanus s'han vist obligats a demanar ajuda als mossos d'esquadra els quals han enviat 4 furgonetes i material antiavalot. a més diversos policies de paisà i en moto s'han presentat al lloc dels fets per prendre imatges dels concentrats.

A hores d'ara el barri de vallcarca està pres per guardies urbanus amb els uniformes blancs tacats de pintura, i diversos efectius dels mossos d'esquadra i la policia secreta.

¡Vallcarca resisteix!
¡No als vials!

barcelona.indymedia.org


Reportaje gráfico:

No hay comentarios:

Publicar un comentario