29 nov 2009

Taula rodona: “Quico Sabaté, un combatent antifranquista de l’Hospitalet”

Informem de la Taula rodona “Quico Sabaté, un combatent antifranquista de l’Hospitalet” que tindrà lloc el proper dimecres, 2 de desembre dijous de 2009, a les set de la tarda, a l’Auditori Barradas, a la Rambla Just Oliveras, 56. Hospitalet.

El 5 de gener de 1960 moria a Sant Celoni el mític guerriller anarquista Quico Sabaté, natural de l’Hospitalet. Aquest acte, que celebrem en motiu del 50 aniversari de la seva mort, i que compta amb la col·laboració de diverses entitats de la ciutat, consistirà en la projecció de la pel·lícula “Quico Sabaté” (Col·lectiu Penta, 1980, 24’) i un col·loqui, amb la participació de Dolors Marin, historiadora; Andreu Martín, escriptor; Paco Luque, del Col·lectiu Penta; Alba i Paquita Sabaté, filles de Quico Sabaté; i F. Xavier Menéndez, Cap de Secció de Patrimoni Cultural, que farà de moderador.

L’Hospitalet, desembre de 2009

Organitza i Colabora: Centre d'Estudis de l'Hospitalet, Secció de Patrimoni Cultural Ajuntament de l'H, CNT l'H., El Pont de la Llibertat-l'H. Antifranquista ,Col·lectiu Penta, etc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario