16 abr 2008

Neix una assemblea antifeixista a Menorca.

MANIFEST

Som una assemblea de joves antifeixistes d’àmbit menorquí que davant el creixement del feixisme no sols als ajuntaments, sino també als carrers decidim unir-nos per plantar-li cara amb més força.

Som un grup autogestionat,horitzontal (sense cap jerarquia) i independent de qualsevol partit polític o organització.

Som una assemblea oberta a tothom/totdon indiferentment d’estètica o color, tots/es estem farts/es del feixisme i dels/les feixistes. Hi ha que posar-se en marxa per aturar-los!

El feixisme a Menorca té moltes cares ,desde partits polítics (PP,UPCM,DN…) , joves (i no tant joves) que adopten actitut feixista (racisme,homofòbia etc.) , cossos de seguretat i maneres de fer en la societat que també son feixistes tot i que no estiguin darrera l’swastica o la bandera amb l’àguila, com poden ser el sexisme , l’homofòbia o la desconfiança del migrant que generació rera generació ens han anat inculcant. L’assemblea antifeixista es declara ANTIRACISTA i ANTISEXISTA.

Hem de dir també que el feixisme, es sols un sistema polític que adopta el capitalisme quan veu perillar els seus interessos, per tant, ens definim també com ANTIFEIXISTES I ANTICAPITALISTES. Antifeixistes per tot el que hem dit anteriorment i anticapitalistes perquè el capitalisme és un sistema econòmic injust que ofega,destroça i mata les nostres vides dia darrera dia.

A més el capitalisme, fa servir a les seves forces de (in)seguretat per sofocar tota veu que s’aixequi i per mantenir-nos controlats/des. Estem farts/es d’abusos policials i de la criminalització. L’assemblea es declara ANTIPOLICIAL.

Si estàs fart/a d’aguantar als feixistes, si has rebut amenaces, agressions o simplement si estàs fart/a d’aquesta escòria… organitza’t i lluita!

Visita el se espai, ací.

No hay comentarios:

Publicar un comentario