15 abr 2008

Cicle de cinema sobre Distopies.


Us convidem al cicle de cinema sobre DISTOPIES que anem a realitzar les pròximes setmanes a la Facultat de Psicologia.

La primera pel·lícula serà FAHRENHEIT 154 aquest dimecres 16 d'Abril. A les 18 h. podreu trobar la nostra distribuidora de contrainformació (dossiers, cds...) i a les 18.30 h. projectarem la pel·lícula que va realitzar François Truffaut a l'any 1966. Serà a l'Aula S-7 de la Facultat de Psicologia (Av. Blasco Ibañez, 21).

Una DISTOPIA és una utopia negativa on la realitat transcorre en termes oposats als d'una societat ideal, és a dir, en una societat opressiva, totalitària o indesitjable. El terme és antònim d'utopia i s'utilitza principalment per a fer referència a una societat fictícia on les tendències socials es duen a extrems apocalíptics.

Les següents pel·lícules del cicle són:

· Dimecres 23 d'Abril - 'GATTACA'. A les 18 h distribuidora de contrainformació i a les 18.30 h. projecció de pel·lícula. Aula S-7 de la Facultat de Psicología (Av. Blasco Ibañez 21).

· Dimecres 7 de Maig - '1984'. A les 18 h distribuidora de contrainformació i a les 18.30 h. projecció de pel·lícula. Aula per determinar de la Facultat de Psicología.

· Dimecres 14 de Maig - 'NAUSICAÄ DEL VALLE DEL VIENTO' (manga). A les 18 h distribuidora de contrainformació i a les 18.30 h. projecció de pel·lícula. Aula per determinar de la Facultat de Psicología.


I a més...

· Dijous 8 de Maig - Menjador vegà per només 2.5 ecus a les 14 h. al Kafenet (pati interior de la Fac. de Psicologia, Av. Blasco Ibañez 21). Els beneficis seran destinats a l'autogestió de l'assemblea.

Us esperem, salut!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario