15 abr 2008

Objecció a la despesa militar.

Amics i amigues,
com cada any, en les dates prèvies a la presentació de l'IRPF us proposem que també amb la vostra declaració de la renda agafeu la paraula contra la guerra i els seus preparatius. Les xarxes pacifistes i antimilitaristes us convidem novament a participar en la campanya desobediència colectiva front a la sosteniment econòmic de la maquinària militar: l'objecció a la despesa militar, una acció dins d'una campanya més ampla per l'abolició dels exèrcits.

Més enllà de retòriques buides, la política del govern del PSOE també potencia la capacitat militar augmentant el finançament, invertint en nous armaments, consolidant la participació militar espanyola en la guerra d'Afganistan i en ocupacions com la del sud del Líban i la d'Haití, i obrint noves instal·lacions de l'OTAN.

En concret, les dades dels pressupostos de l'estat per 2008 ens confirmen que la economia espanyola és una economia de guerra. Amb els diners de tots i totes, 18.928 milions d'euros alimentaran la maquinària militar (25.066 milions si hi incloem les partides dels cossos armats policials i de control social), uns 52 milions diaris, el 9,4% del total dels PGE. A més el 16,7% de tota la inversió de l'Estat anirà destinada a finançar projectes armamentístics, 4.080 milions d'euros, i I+D militar continua en màxims històrics amb 1.664 milions d'euros...

És un panorama davant del qual no és difícil romandre passiu. Si us decidiu a fer objecció a la despesa militar, compteu amb nosaltres per a intentar ressoldre qualsevol dubte al voltant dels arguments, les possibles conseqüències, els passos, etc. I a més de les raons esmentades,ara per ara Hisenda no està fent absolutament res en la pràctica totalitat de les declaracions amb objecció a la despesa militar.

Recordeu també fer-nos saber que heu objectat simplement enviant-nos un correu electrònic a aquesta adreça amb el vostre nom, la quantitat desviada i el destí alternatiu.

Rebeu una forta abraçada,

alternativa antimilitarista - moc valència

Tríptic informatiu 2008:

Si teniu problemes, aneu a la pàgina següent i feu clic amb el botó
esquerre del ratolí. Seleccioneu "Guardar enlace en disco...". En la
mateixa pàgina també teniu disponible el tríptic en castellà:

"L'única maniobra militar honorable és la retirada"

alternativa antimilitarista - moc valència
c/ roger de flor 8, baix-dta
46001 valència
96 391 67 02 - 96 367 58 06
www.uv.es/alminyan - www.insumissia.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario