5 oct 2011

Logofobia cumple 15 anys, pero...

...qué es Logofobia?

Logofobia, que en si espor a les paraules, és una distribuïdora alternativa que va néixer fa quinze anys a la ciutat de València i que actualment resideix a Valencia, Barcelona i Girona.

Primerament va néixer com a distribuïdora de música per donar a conèixer bandes que ho tenen molt difícil per introduir-se dins del panorama de la música. Més endavant es va traslladar a Barcelona, on ja es va prendre amb més serietat la funció de donar a conèixer i propagar la idea anarquista, per això es va posar més esforç en la distribució de llibres.

La nostra idea és difondre el pensament anarquista sense cap ànim de lucre, ja que els beneficis es destina a comprar i editar llibres; finançar fanzines,campanyes de Suport a companyes i companys presos ...

A la nostra distri, podràs trobar material anticomercial, relacionat amb l'anarquisme, l'anticapitalisme, l'okupación, l'antipatriarcat i l'educació llibertària entre d'altres.

Ens pots trobar en la U.B tots el dimarts, en la universitat de Girona tots el dijous, a Kan Kolmo (Girona) , al CSA la Dhalia de Valencia...

Logofobia, tem a la raó que se'ns imposa, lluita contra la paraula dels que manen, li horroritza el discurs que se'ns presenta.

Per tant, esteu tots i totes invitades a les activitats programades per a l'aniversari.

Per a mirar la programació visiteu www.logofobia.wordpress.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario