26 nov 2008

ocupen el rectorat de la Universitat de València

Els universitaris contraris al pla Bolonya també ocupen la facultat de Comunicació de la UAB · La setmana vinent n'ocuparan tres més. (de vilaweb)

bolno1.jpg
Mig centenar d'universitaris han ocupat a les nou del matí el rectorat de la Universitat de València (UV) per protestar contra l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior (EEES) o pla Bolonya. Ahir al vespre ja ho van intentar, però els guardes de seguretat els ho van impedir. L'equip rector s'hi ha reunit per conèixer-ne les reivindicacions de primera mà. Uns altres també van ocupar ahir la facultat de Lletres de la UAB i avui han ocupat la de Comunicació.

L'equip rector de la UV ha dit que tenia predisposició al diàleg, però també 'reitera la seua condemna davant qualsevol tipus de pressió sobre la comunitat universitària i el seu dret a impartir i rebre docència, així com a participar en condicions d'igualtat democràtica en les eleccions convocades per a demà'.

També ha explicat que presentaria una denúncia contra els universitaris que ahir van mirar d'accedir al rectorat, perquè diu que van intentar de forçar unes portes quan els guardes els van barrar el pas per l'entrada principal.

Continuaran les ocupacions

El portaveu del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), un dels promotors de les tancades, Arnau Mallol, ha explicat a VilaWeb que la setmana vinent tenien la intenció d'ocupar les facultats de Biologia o Física de la UB, i les de Polítiques i Educació de la UAB.

No hay comentarios:

Publicar un comentario