27 nov 2008

La revolta estudiantil es multiplica

[Traducción al castellano]

En els darrers dies la revolta estudiantil contra el Pla Bolonya ha anat creixent i actualment són ja un grapat les facultats que són ocupades, mentre la vaga ha esdevingut indefinida. Es manté la ocupació a l'edifici simbòlic central de la UB.

Dilluns es va iniciar la ocupació a la facultat de lletres. Ahir dimarts es va iniciar la ocupació al Campus Mundet. Avui dimecres s'ha ocupat la facultat de comunicació de la UAB. La setmana vinent tenen la intenció d'ocupar les facultats de Biologia o Física de la UB, i les de Polítiques i Educació de la UAB. Demà dijous a la central a les 08.30 del matí s'ha cridat a assistir a l'investidura del nou rector de l'UB

A València s'ha tornat a ocupar el rectorat aquest matí després d'haver estat desallotjats la setmana passada.

En linies generals els agrupen tres reivindicacions comunes, que els representants públics encara no s'han avingut a negociar.

- Que es comenci un procés de debat ampli, públic i obert per definir quin és el model d'universitat pública que vol la societat civil catalana.

-Retirada dels expedients i processos judicials contra les 31 company@s de la UAB, imputats per la seva lluita en defensa de la universitat pública.

-La realització de referèndums a totes les universitats públiques catalanes sobre el procés d'implementació de l'Espai Europeu d'Educació Superior.


Més info: ocupemlesaulesuab tancadaalacentral barcelona.indymedia.org kaosenlared.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario