25 nov 2008

"MisLatas Representan" una ullada.

El dissabte 22 de novembre, al llarg de tot el dia darrere de l'institut de IES Molí del Sol, va tenir lloc el festival de graffity "MisLatas Representan", amb una gran demostració de art de carrer, graffity, stencil i d'altres tècniques, en un mur d'una llargària impresionant, que va ser decorat amb els estils més representatius de València i rodalies.
Des de les 21 hores vam poder gaudir de l'actuació de Funktastic force 4.1, una colla de xics del poble que cada vegada el fan millor, oferint-nos un concert de hip hop de qualitat i de barri. Fent-se lloc a l'escena local del rap. Després els rocksteadyBeatz van demostrar el seu flow a 4 plats, ficant-hi bases per al freestyle dels Mc's que van anar pujant-hi. Van punxar vora 3 hores, primer una bona dosis de bases per a l'improvisació i després una bona sessió d'allò que millor saben fer, clàssicas de tota la vida amb els "impunxables", amb drum'n'bass i amb folclore. Un cocktail sorprenent que va fer les delicies de tota la gent que a pesar del fred va voler apropar-se cap la canaleta a ballar i divertir-se.
Un dia llarg i amb una forta olor a dissolvent, so de carrer i ambient underground.
Una molt bona acollida per part dels joves del poble, i per la gent de sempre de València que ompli i dona lel seu suport al graffity i al rap de Mislata.
Una bona mostra d'art urbà ha quedat plasmada als murs que n'hi ha darrere del Molí del Sol, per a qui vulga anar a vore-los.
És una sort que encara hi haja gent que rep espais municipals i els destine a fer-nos gaudir de activitats alternatives i festes familiars.

Per a veure les fotos de la convocatoria, punxa ací.

http://mislatacontrainfos.blogspot.com/2008/10/mislatas-representan.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario