29 jun 2010

[Sabadell] Intenten reventar la porta de la CNT-AIT

El passat diumenge 27 de juny uns desconeguts van intentar accedir al local de la CNT forçant la porta. Aquest atac es suma a una sèrie d'atacs rebuts aquest any amb molt poc temps, sobre el local del sindicat:

1 de Gener: Fan caure la porta de l'Ateneu llibertari i intenten tirar a terra la de la CNT.

12 de Febrer: intenten accedir al local forçant el pany.

9 d'abril: Realitzen pintades d'ideologia nazi.

Tots aquest atacs s'han produït de nit, quan el local del sindicat estava tancat, cosa que demostra la covardia dels individus que realitzen aquestes accions. Els hi recomanem que no hi tornin ja que en començem estar bastant cansats i una mica enfadats. Si tenen algun problema amb la CNT, sempre poden passar pel local quan aquest està obert i explicar-nos les seves penes, tot i que vist les seva valentia segurament que acabarien venint en grup.

Davant de tots aquests atacs i com ja hem dit en anteriors ocasions, no ens pararant. Seguirem organitzant Jornades llibertàries, mantenint el servei d'assessoria laboral gratuïta, plantant cara a les retallades del govern, lluitant i difonent un altre model sindical: sense alliberats, ni subvencions i practicant l'acció directa, mantenint i fent créixer la nostra biblioteca oberta a tothom,etc. L'únic que aconsegueixen és molestar-nos una mica (això se'ls hi ha de reconèixer), però no per desanimar-nos, tenim moltes ganes i forces perquè l'anarcosindicalisme vagi creixent a la nostra ciutat i arreu.
http://sabadell.cnt.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario