28 abr 2010

Manifestar la teua solidaritat amb el barri del Cabanyal

Cuando cuelgues tu pancarta o si ves otras en balcones, envíanos fotografía para tener una mirada amplia: info(0)barriodelcarmen.net
pancartita Si vols manifestar la teua solidaritat amb el barri del Cabanyal i donar suport a qui defensa la seua conservació, rehabilitació i recuperació pots conseguir una pancarta com la que veus en la imatge i posar-te-la en un lloc que siga ben visible. El #Cabanyal es una part de la nostra ciutat i de la nostra història que no podem abandonar en les mans destructores i especuladores de Rita Barberà i el Partit Popular. És el moment de fer visible el suport social de tota la ciutat a la lluita per un barri del Cabanyal que estimem, que volem sencer i viu. Un grup d'amics hem fet estes pancartes que es venen a un preu de 2 euros i es poden conseguir a:
Ca Revolta - C/ Santa Teresa, 10 - Ciutat Vella- València - Horari: a partir de les 18h.
La TaVernaire - C/ Denia, 18 - Russafa- València. Matí: dijous i divendres de 12 a 16h.- dissabte i dumenge 10 a 16h. Vesprada: de dimarts a diumenge de 19 a 24h. Agraïm a Ca Revolta i La Tabernaire la seua col·laboració en la venda de les pancartes. I a Paula Cabildo y barriodelcarmen.net per deixar-nos el dibuix.

Ver Galeria y otras notas...


Fuente: BARRIODELCARMEN.NET

No hay comentarios:

Publicar un comentario