9 jul. 2011

[València] Comunicat sobre el desallotjament Acampada València

El darrer dimarts 5 de Juliol, la policia nacional a càrrec de Delegació de Govern (PSOE) i la policia local a càrrec de l'Ajuntament de València (PP) coordinaren el desallotjament de la Plaça 15 de Maig aprofitant les primeres hores del matí per desmantellar el campament i robar tots els materials que durant quasi dos mesos de resistència s'havien anant acumulant per a organitzar l'estància dels manifestants. A més a més, han aprofitat els moments de confusió actual entorn al tema de si seguir amb l'acampada o no, per desallotjar sabent que la capacitat de resposta i solidaritat podria ser més feble que en altres moments.
Davant aquests esdeveniments un col·lectiu de persones que venim participant en el 15M, compaginant aquesta tasca amb la nostra implicació en altres col·lectius socials, anticapitalistes, antiautoritaris, etc. Manifestem el nostre rebuig a aquest fet, independentment de la nostra opinió al voltant de si es té que seguir amb l'acampada o no, i es solidaritzem amb totes les persones que van patir l'actuació policial.
Per tot açò reivindiquem que;
-El carrer és de la gent i la protesta acabarà quant els i les participants aconsegueixen els seus objectius o fins que creguen necessari i no quan ho diga una ordre.
-L'Acampada era una espai autogestionat i per tant ni els cossos policials ni els diferents governs tenien legitimitat per intervindre.
-A pesar de que no es produïren càrregues si que existiren provocacions per part de la policia a més considerem una agressió el restar llibertats als manifestants.
-Animem a totes les persones que van patir el desallotjament i al conjunt de persones que han participat a les assemblees a que denuncien aquest fet i reivindiquen el seu dret a estar al carrer.

Perquè si lluitem hui, el demà serà nostre!
CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!

No hay comentarios:

Publicar un comentario