27 mar 2010

La resistència anti-MAT aquest diumenge a Can Masdeu

Diumenge 28 a partir de les 16h. al PIC (el centre social de la vall okupada de Can Masdeu) tindrà lloc una taula rodona de lluites en defensa del territori que comptarà amb la presència destaca de persones que han estat implicades en l'okupació forestal anti-MAT.

L'okupació forestal anti-MAT va acabar dimecres passat amb un calculat desallotjament efectuat per part d'una brigada especial d'escaladors dels mossos. Durant cinc mesos, aquesta acció directa en la que han participat i col·laborat centenars de persones ha impedit la construcció de la Torre 114 de la futura? autopista elèctrica, al seu pas per les Guilleries (per a més informació sobre l'okupació forestal i el recent desallotjament, visiteu el blog www.desdelsboscos.blogspot.com).

Aquesta activitat s'emmarca en el Cicle de pensament i lluita antindustrial que està tenint lloc a Can Masdeu entre gener i juny de 2010 a raó d'una sessió per més, coincidint amb els últims diumenges de cada mes. Per a és informació sobre el cicle visiteu el blog.

http://www.pensamentilluites.blogspot.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario