5 jul. 2010

[El Saler] 9a Universitat d'Estiu de l'Horta a l'IES d'El Saler

Entre l’horta i la Ribera, la Universitat d’Estiu de l’horta arriba enguany a l'Albufera

L'edició d'este estiu es realitza entre els dies 15 a 18 de Juliol a El Saler

Sota la pinada vora mar, en un indret màgic per nosaltres, entre l’horta i la Ribera, a la vora de l’Albufera té lloc la nova edició de la Universitat d'estiu de l'horta. Terres de marjal, de conreu d’arròs, de pesca, xarxes i séquiols...de platja de pinada, guanyada ara fa uns anys, als despropòsits del formigó d’abans. I en un espai, on a més a més, s'han trobat mestres d'arreu per construir una escola de valors a les escoles d'estiu de Renovació Pedagògica...enguany a El Saler!

La implicació en la lluita per la defensa de l’horta, el seu patrimoni, la seua diversitat, el valor ecològic de les seues terres, els substrats històrics dels pobles que hi han treballat...esdevé en curiositat, en necessitat de descobrir peculiaritats, es treure el nas en diversos indrets i en plantejar interrogants, preguntes per desfer. Així naix la 9a. edició de la Universitat d’Estiu de l’Horta!!!

Us proposem una edició diferent, començarem dijous 15 de juliol i acabarem diumenge 18 de juliol, com sempre tindrem d'agricultura tradicional, tallers, xerrades, taules rodones, dinars i sopars fets amb productes frescos i de l'horta i actuacions a les nits!

Per a inscriure's podeu enviar un correu-e a : perlhorta@perlhorta.ws o telefonar al: 655 520 291

Més info en la seua web: http://www.perlhorta.ws/nova/node/964

No hay comentarios:

Publicar un comentario