21 ago. 2011

[Mesopotàmia] Convocatòria per a l'FÒRUM SOCIAL MESOPOTÀMIA

Per a la humanitat, contra el capitalisme i l'explotació,

"La llibertat triomfarà!"

Saludem a la gent que resisteix a l'Orient Mitjà i al món,Mesopotàmia Fòrum Social es tornarà a reunir entre el 20 i 25 de Setembre de 2011 a Amed / Diyarbakir. Mentre el món sencer s'agita política, social i moralment, ens agradaria estendre la nostra veu en resistència i escoltar altres veus. Ens agradaria caminar junts.

En un període de primavera de la gent a l'Orient Mitjà, mentre que alguns governs es col.lapsen, alguns governs es perfeccionen. Mentre que els colonialistes
maten l'humanitat i la naturalesa de les bombes, les preses i les drogues / pesticides, la gent que resisteix s'està protegint i creant el futur. Mentre que colonialistes monopolitzen i es comporten com una bèstia, obrin mercats de guerra i ofereixen "futurs empaquetats" a la gent, les persones sobreviuen a les seues diferències amb respecte i fent crèixer brots d'honorable pau. Mentre que els estats intenten esborrar la història de la gent, la gent i els cercadors de la veritat confronten el passat, i construeixen la memòria.

Mesopotàmia Fòrum Social fa una crida a la solidaritat per fer visibles les alternatives de les persones i unir les seves veus per la justícia, l'honorable pau i la llibertat.

Estem convidant a tots els pobles oprimits i la gent que resistint, la gent de l'Orient Mitjà i el món al Mesopotàmia Fòrum Social per oposar-se a les potències colonialistes, opressives i destructives.

ALTRE MESOPOTÀMIA ÉS POSSIBLE!

"La llibertat triomfarà!"

Amed / Diyarbakir, juliol 2011Eixos temàtics:

1. ORIENT MITJÀ, revoltes I EL FUTUR

2. CRISI DE LA CIVILITZACIÓ I ALTERNATIVES

3. CREACIÓ DE JUSTÍCIA I PAU CONTRA EL PODER,

4. ETERN L'EXILI: refugiats i la immigració

5. Lluites pels drets

-Els drets dels infants, drets d'aigua, dret de comunicació, EL DRET A
LA SALUT, ELS DRETS DE LA NATURA, ELS DRETS DELS ANCIANS, ETC ..

6. ENFRONTAMENT AMB EL PASSAT I ELS PROCESSOS D'INVESTIGACIÓ DE LA VERITAT

7. GENOCIDI ECOLÒGIC

8. CULTURA- CREADORS DE CULTURA- GENOCIDI CULTURAL

9. L'explotació laboral i les missions

10. MASSACRE DE LA DONA EN L'ORIENT MITJÀ I MOVIMENTS D'ALLIBERAMENT DE LA DONA

11. DINÀMICA DEL CANVI I TRANSFORMACIÓ: LA JOVENTUT


contacte / informació: anarsistfaaliyet@gmail.com
Més informació: http://www.msf.web.tr/msf-en/component/content/article/1-latest-news/106-convocatory-for-the-mesopotamia-social-forum-and-thematical-axes.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario