26 ago. 2011

[Gandia] Càrrega policial desmesurada

El passat 24 d'agost de 2011 a les 20:00h es va convocar una manifestació al Grau de Gandia contra les corregudes de bous. A Gandia ja feia més de 20 anys que no hi havien corregudes de bous, i ara, amb l' entrada del PP a l'ajuntament tornen a embrutar la nostra ciutat de sang animal.

En acabar la manifestació els manifestants antitaurins es van dirigir a la plaça de bous a cridar assassins als torers i encendre espelmes per la ...pèrdua dels 6 bous que anaven a ser executats aquella nit. La resposta policial va ser totalment desmesurada, ja que es van efectuar dos carregues policials i varies agressions a títol individual.

Una quinzena de ferits per les porres de la policia local i nacional, una xica amb el cap obert, i una senyora major que va ser llançada a terra dues vegades per agents de la policia nacional van ser la resposta.

Vídeo de la manifestació:
http://www.youtube.com/watch?v=WIhGaUqsUQQ

Vídeo de la càrrega policial:
http://www.youtube.com/watch?v=Es7rQfhYeVc

Terrorisme dels mitjans de comunicació burgesos:

La sexta:
http://www.youtube.com/watch?v=sv8t96qgbYw

Tele 5:

http://www.youtube.com/watch?v=tshSCWaHkn8

Mitjans de comunicació menteixen i diuen que no va ocórrer cap incident: www.adn.es/local/valencia/20110824/NWS-1295-Activistas-Gandi

Concentració contra la violència policial a la manifestació antitaurina
Fem una crida als col·lectius participants en la concentració antitaurina celebrada aquesta vesprada a la platja de Gandia, on diversos manifestants han resultat brutalment agredits per la policia nacional, a concentrar-nos novament AQUESTA VESPRADA 25 de JULIOL, a la plaça de la Indignació (antiga plaça de l'Ajuntament), a les 20 hores. Cal unir-nos per dir NO A LA BRUTALITAT POLICIAL que ha ocasionat ferides superficials a una dona de 76 anys i altres més severes a companys que han hagut de ser atesos pels serveis de l'hospital San Francesc de Borja de Gandia.
+INFO A: acampadagandia.blogspot.com/ POSEM FRENS A L'ESTAT POLICIAL I DESENMASCAREM AQUESTA DICTADURA ENCOBERTA! LA DEMOCRÀCIA ÉS UNA FARSA!

LA SAFOR UNIDA CONTRA LA BRUTALITAT POLICIAL!

No hay comentarios:

Publicar un comentario