27 nov 2007

Obrim la Ment

Us convidem a l'activitat que farem aquesta setmana: la projecció del documental 'GRAN SUPERFICIE' el qual ha sigut realitzat per ConsumeHastaMorir.com* i tracta sobre el consum i la publicitat. Serà aquest dimecres 28 de Novembre a les 19 h. a l'aula S-7 de la Fac. de Psicologia (Av. Blasco Ibañez, 21).
A més, us recordem la PRÒXIMA PROGRAMACIÓ:
· Dimarts 5 de Desembre - 1er TALLER DE PREPARACIÓ per al teatre anticonsum. Kafenet (pati interior de la Fac. de Psicologia, Av. Blasco Ibañez 21). Hora per determinar.
· Dimecres 12 de Desembre - 2on TALLER DE PREPARACIÓ per al teatre anticonsum. Kafenet (pati interior de la Fac. de Psicologia, Av. Blasco Ibañez 21). Hora per determinar.
· Cap de setmana del 14 al 16 de Desembre - TEATRE ANTICONSUM pel centre de la ciutat de València.

· Dimecres 19 de Desembre - MENJADOR VEGETARIÀ per només 2.5 ecus + Exposició de contrapublicitat de ConsumeHastaMorir.com *. 14 h, Kafenet (pati interior de la Fac. de Psicologia, Av. Blasco Ibañez 21).

*
ConsumeHastaMorir.com
és una reflexió sobre la societat de consum en la que vivim, utilitzant un dels seus propis instruments, la publicitat, per a mostrar fins quin punt es pot morir consumint. Les imatges adjuntes són exemples del que fan, entreu a: www.consumehastamorir.com
Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario