30 mar 2010

[Terrassa] Okupació i desallotjament

Dilluns 29 de març va ser okupat un antic complex de fàbriques enmig de la ciutat que estan en complet abandó a mans de l’Ajuntament.



Dilluns 29 de març va ser okupat un antic complex de fàbriques enmig de la ciutat que estan en complet abandó a mans de l’Ajuntament.

Dilluns 29 de març va ser okupat un antic complex de fàbriques enmig de la ciutat que estan en complet abandó a mans de l’Ajuntament. L’espai va ser alliberat per l’assemblea JA (Jovent per l’Autogestió), al matí i el desallotjament es va produir en mans de la policia municipal de Terrassa a quarts de nou del vespre.
El projecte era crear un espai autogestionat de confluència cultural, social, política i lúdica a la ciutat, obert a la creació de nous projectes i activitats pel jovent, que la ciutat no ofereix, i alhora lluny de la lògica consumista, institucionalista i especulativa. És una vergonya que l’ajuntament tingui aquell espai en complet abandó quan hi ha manca d’espais públics i socials i manca d’habitatges.
Per aquest motiu convoquem una roda de premsa dimecres 30 de març a les 12 hores davant l’ajuntament de Terrassa per explicar com es va produir el desallotjament i per a explicar la postura d’aquesta assemblea davant la resposta de l’ajuntament i la seva policia municipal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario