21 nov 2011

[Ateneu Llibertari | Cabanyal] Pròximes activitats

Les setmanes vinents hi han programades diferents activitats a l'Ateneu Llibertari del Cabanyal que volem presentar-vos:

- El dijous 24 de novembre, a més del sopador que està en funcionament tots els dijous ja des d'Octubre, tindrem el Tour de presentacions del llibre de poesia " Los despojos del espectáculo". Estarem a l'ateneu a partir de les 19h oberts per a consulta i per a prendre qualsevol cosa.

- El dissabte 26 de novembre, a les 11:30h el Grupo Ruptura vindrà a València per parlar al voltant de "Conflictes actual i participació llibertaria. L'extensió de l'autoorganització". Parlarem dels nous focus de conflictivitat social així com també debatirem al voltant de la necessitat de la participació en aquestos i de com estendre l'autoorganització, la acció directa i com enfrontar-se a l'hora al ciutadanisme. Tindrem dinar després de la xerrada-debat. Organitza el col·lectiu Atzur.

- El divendres 16 de desembre a les 19:00, Miquel Amorós oferirà la xerrada "De Parlamentarisme i altres mentides". Després hi haurà sopar.

Ateneu Llibertari del Cabanyal
C/Barraca 57 (Cabanyal-Canyamelar)

No hay comentarios:

Publicar un comentario