21 nov 2010

[València] Jornades antifeixistes 20-N. Recuperem la memòria, Lluitem contra el feixisme

El passat divendres 19 de novembre començaren les jornades antifeixistes organitzades per Valencia Antifeixista.

El mateix divendres, començaren amb un concert al C.S.O. Proyecto Mayhem, amb els grups Golpe bajo, Atzembla, Vagos y maleantes y Kisap.
El dissabte 20-N, a les 19.30h de la vesprada, estava convocada la Manifestació Antifeixista.
Es congregaren al voltant de 350 persones. La manifestació va eixir des de les Torres de Serrans i va transcórrer sense cap incident, malgrat la presència policial, fins a les mateixes portes de l'Ajuntament valencià. Els i les antifeixistes corejaren lemes contra els nazis, en repulsa al govern valencià i espanyol i feren especial èmfasi en el record als companys morts en mans feixistes. Repetidament es corejà: "Carlos, hermano, nosotrxs no olvidamos", "Guillem Agulló, ni oblit ni perdó", “vosaltres feixistes sou els terroristes”, entre d’altres. En arribar davant de l'Ajuntament es va procedir a cremar una bandera espanyola franquista.
En acabar l’acte, la policia nacional va seguir a un grup de manifestants pels carrers de la ciutat provocant-los i amenaçant-los. Finalment el grup de persones varen poder evitar l’assetjament policial.

[Per tal de veure l'especial de la haine del 20N, punxa en aquest enllaç: 20-N: Movilizaciones antifascistas en el Estado Español]

CONCERT 19-N

GOLPE BAJO

ATZEMBLA

VAGOS Y MALEANTES

KISAP

MANIFESTACIÓ 20-N

www.la-plataforma.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario