20 feb. 2012

[Lluís Vives] Càrreges policials i persones detingudes

Després de la processó del diumenge dels sindicats pel manifestòdrom de València, la xavalada ens ha tornat a donar una lliçò de dignitat i lluita al carrer.

Al voltant de les tres de la vesprada de ahui dilluns 20 de febrer, s'ha ocupat el carrer Xàtiva i al llarg de més de 3 hores no s'ha deixat d'invaïr els carrers i resistir a les contínues càrregues policials.

Les agressions injustificades han sigut la norma i les "càrregues express", on cada furgó atacava a gent dispersa pels carrers sense avís i amb molta sorna, han sigut contínues.

Vora les 17.30h la policia ha entrat en el Institut Lluís Vives a cop de porra atacant a la xavalada que no ha callat i responien amb dignitat i patades a les agressions dels orangutans amb porra. Tot i que persones amb clau de la porta han negat que hi hagin entrat, manipulant l'abast de la violència policial, ha d'haver videos que ho demostren, perque tota la premsa era present amb les seues càmeres.La xavalada valenciana s'ha alçat i desafia des de la setmana passada als bastardos amb porres i la normalitat de la submissió asalariada.

Ara mateix (19h) continúen les càrregues al centre de València i s'ha sentit que han d'haver vora 10 persones detingudes.
La gent diu que si no alliberen a les detingudes, la lluita continuarà.

Endavant amb la xavalada rebel!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario