25 dic. 2011

[Koordinadora de Kol·lectius del Parc Alcosa] Concentració a la Catedral de València i vaga de fam

Ahir dijous 22 de desembre, després d'un mes de mobilitzacions, i en vista de la manca de respostes per part de la Generalitat i de l'Ajuntament d'Alfafar, la Koordinadora Kol·lectius del Parc Alcosa va convocar una concentració a la Pç Manises, que es va traslladar a l'interior de la Catedral de València per a reivindicar els Drets Humans i per a començar una vaga de fam.
En el moment en que s'ha entrat a la Catedral a manifestar-se, les autoritats eclesiàstiques han comunicat a les persones organitzadores que s'anava a començar un concert de cant coral nadalenc, i que en quan acabara, atendrien a les peticions de les manifestants, que havíen desplegat la pancarta. La Policia local, ha instat a l'organització a que ixiren fora a manifestar-se, sense aconseguir-ho. Al voltant de 50 solidàries s'han assegut al terra com a mostra de suport i s'ha estat així fins a que han acabat d'actuar les corals.
Una vegada a acabat l'acte eclesiàstic, s'ha desplegat una altra pancarta.
Finalment, membres de l'arquebisbat han permès que es queden dues persones a una instal·lació annexa a la Catedral, la que va a iniciar la vaga de fam i un/a acompanyant.
Hui divendres, a les 12.00h hi ha una roda de premsa a la Pç Manises.

::Més info::

No hay comentarios:

Publicar un comentario